1 september, 2020

Vi söker Fysioterapeut

Om jobbet

Friskvårdspsykiatrin Skåne AB, Laro Sund expanderar och vi söker nu en duktig legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut till våra två nystartade Laro verksamheter Laro Söder i Helsingborg och Laro Sund i Landskrona samt befintliga mottagningar Laro Sund i Ramlösa, Helsingborg. Laro (Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende) verksamheterna vänder sig till personer som utvecklat ett beroende av opioider som erbjuds medicinering samt psykosociala insatser. Vi söker dig som är intresserad och/eller har erfarenhet att jobba med personer med beroendeproblematik och är intresserad av att vidareutveckla ett koncept inom Laro. Det är önskvärt med kompetens inom mindfulness, yoga eller annan avslappningsteknik. Du får gärna vara en kreativ person då det finns önskemål om dagliga verksamheter. Du ingår i ett tvärproffessionellt team med bla psykiatriker, psykolog, kuratorer och terapeuter. Vi ser fram emot att du söker tjänsten.

Välkommen med din ansökan.

Läs mer om tjänsten på Arbetsförmedlingen eller skicka in din ansökan direkt till info@larosoder.se

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Deltid (75 – 100%)
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Vanlig anställning
Plats: Laro Söder i Helsingborg och Laro Sund i Helsingborg, Landskrona

26 maj, 2021

Vi söker en timanställd sjuksköterska till vår Laro mottagning i Skåne.

1 april, 2021

Vi söker leg. sjuksköterskor

7 januari, 2021

Nu kan ni chatta med oss på hemsidan!