7 januari, 2021

Nu kan ni chatta med oss på hemsidan!

På måndag öppnar vi upp vår chatt för individer som hamnat i opioidberoende och kanske inte riktigt fått eller vågat få den stöttning de behöver. Chatten kan verka som ett verktyg för att kunna prata öppet om sitt opioidberoende utan att bli dömd, en del individer kanske inte kan prata med någon om just detta och då finns vi! Chatten är helt anonym och ni får chatta med personal här på Laro Söder, personalen kommer hjälpa och vägleda er i ert beroende.

Eftersom vi inte riktigt vet hur stort intresset kommer vara för chatta med oss kommer vi till en början enbart ha chatten öppen vardagar mellan 10.00 till 15.00. På sikt hoppas vi kunna utöka öppettiderna för chatten och kunna hjälpa och stötta fler med opioidberoende.

Vänligen,
Laro Söder

1 april, 2021

Vi söker leg. sjuksköterskor

7 september, 2020

Covid-19

1 september, 2020

Vi söker Psykolog med NP utredningskompetens